PRIVAT LÄXHJÄLP BOKA DIGITAL LÄXHJÄLP ANVÄND

SÅ FUNKAR DET

Vilken form av läxhjälp passar dig bäst?

 • GRATIS LÄXHJÄLP

  Lärarjouren erbjuder kostnadsfri läxhjälp på KTH. Vi anser att kunskap och universitetsstudier ska vara tillgänglig för alla. Kontakta Jonatan Käll för mer information.

  LÄS MER HÄR
 • PRIVAT LÄXHJÄLP

  Lärarjouren erbjuder läxhjälp i hemmet eller på annan plats för elever på grundskolan och gymnasiet. Du väljer själv vilka dagar och tider som passar dig bäst.

  LÄS MER HÄR
 • DIGITAL LÄXHJÄLP

  Lärarjouren utvecklar en digital läxhjälpstjänst med videosamtal för elever på grundskolan och gymnasiet. Håll utkik! Kontakta oss om du vill veta mer.

  LÄS MER HÄR

MED KVALITET I FOKUS

Våra pedagogiska läxhjälpare från universitet och högskola hjälper elever till högre betyg och ökad motivation. Alla läxhjälpare är noga utvalda och jobbar också aktivt som lärarvikarier på högstadie- och gymnasieskolor i Stockholm. Våra läxhjälpare har erfarenheter av läxhjälp inom bland annat matematik, fysik, kemi, samhällskunskap och språk. Alla våra läxhjälpare har ett giltigt utdrag ur belastningsregistret, som aldrig är äldre än ett år.

DIGITAL LÄXHJÄLP

Flexibelt och enkelt

Lärarjouren utvecklar en digital läxhjälpstjänst med videosamtal för elever på grundskolan och gymnasiet. Digital läxhjälp möjliggör för fler unga att på ett enkelt sätt få hjälp med läxor och studier online genom tillgång till Lärarjourens eftertraktade och ämneskunniga läxhjälpare. På så sätt kan fler unga få förnyad motivation och hjälp med skolarbetet. Alla Lärarjourens läxhjälpare jobbar aktivt som lärarvikarier på olika högstadie- och gymnasieskolor i Stockholm parallellt med läxhjälpsuppdragen.

PRIVAT LÄXHJÄLP

Flexibla dagar och tider

Låt Lärarjourens duktiga pedagoger från universitet och högskola hjälpa ditt barn till högre betyg och förnyad motivation. Vi erbjuder personlig läxhjälp i hemmet, eller på annan plats, för elever på grundskolan och gymnasiet. Du väljer själv vilka dagar och tider som passar dig bäst.

Uppföljning och utvärdering

Vi vill självklart att du ska vara nöjd mer vår läxhjälp och därför arbetar vi med ett unikt utvärderingsverktyg för kunskapsmässig progression. Efter varje tillfälle skriver läxhjälparen en rapport om hur läxläsningen går framåt.

KOSTNADSFRI LÄXHJÄLP

Lärarjouren erbjuder kostnadsfri läxhjälp till grundskole- och gymnasieelever som en del av vårt samhällsansvar. Vi tycker att kunskap och universitetsstudier skall vara tillgängligt för alla. Vi vill med vår kostnadsfria läxhjälp bidra till att alla elever ska få en möjlighet att även utanför skolan få hjälp med sina läxor och studier för att kunna klara målen.

Våra läxhjälpare jobbar aktivt som lärarvikarier parallellt med läxhjälpsuppdragen och har genomgått vår omfattande rekryteringsprocess och vikarieutbildning. Dessutom har de hög ämneskunskap i de ämnen som de studerar och undervisar i.

Kontakta Jonatan Käll för mer information.

MÖTA VÅRA LÄXHJÄLPARE

NÖJDA LÄXHJÄLPSELEVER

Varför välja läxhjälp från Lärarjouren?

Frågor & Svar

Här får du svar på vanliga frågor

Läxhjälp i hemmet eller annan lokal:
480 kr/h (inkl moms)

Priset gäller läxhjälp för upp till tre barn åt gången. Varje tillfälle varar i minst 120 minuter. Kostnad för restid kan förekomma i vissa fall och är då överenskommet i förväg.

Avbokning måste ske minst 24 timmar innan avtalad tid. Vid avtalad tid på helgen måste avbokning göras på vardagen innan.