Tjänsten tillsatt - Vi söker bemanningschef till Lärarjouren och Qvalitetspoolens bokningsavdelning

Det går inte längre att söka tjänsten! 

Vill du leda bemanningsteamet i ett framgångsrikt och expansivt företag, kan detta vara en tjänst för dig?

För att trivas hos oss tror vi att du delar vårt serviceengagemang gentemot våra kunder och tycker om att arbeta flexibelt i ett stundtals högt arbetstempo. Vi tror att du har god förmåga att kommunicera, prioritera, planera och arbetsleda. Du har ett starkt engagemang, en positiv attityd och massor med energi.

Som person behöver du vara självgående, strukturerad och ha en vilja att driva och utveckla verksamheten framåt. Att kunna prioritera och samarbeta med andra samt hantera flera uppgifter parallellt är ett måste. Din förmåga att prata med människor och skapa relationer är stor och du är en person som ser möjligheter istället för problem. Du har hög servicekänsla, är lyhörd och har känsla för goda affärer. Som bemanningschef på Lärarjouren/Qvalitetspoolen kommer du att arbeta självständigt med nära stöd från verksamhetschefen.

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter innefattande kundkontakter, arbetsledning, försäljning och personalfrågor. Meriterande är om du har ledarerfarenhet från service eller bemanningsbranschen. Körkort är ett krav.

Vi sitter i nyrenoverade trevliga lokaler vid Odenplan i Stockholm. På huvudkontoret arbetar idag 25 personer, varav fem ingår i bemanningsteamet på Lärarjouren/Qvalitetspoolen. Bokningsavdelningen har öppet måndag-torsdag kl. 6-18 och fredag kl. 6-17.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter:

  • Ansvara för att inkomna uppdrag hanteras optimalt av teamet
  • Fördela och leda arbetet på bokningsavdelningen
  • Rekrytera nya medarbetare, både konsulter och stationära tjänstemän
  • Personalansvarig för fyra bemanningskoordinatorer
  • Personalansvarig för anställda konsulter i Lärarjouren och Qvalitetspoolen
  • Schemaläggning av bemanningskoordinatorerna
  • Kundbesök hos befintliga och potentiella kunder
  • Hantera kundreklamationer

Låter detta intressant ber vi dig att skicka din ansökan till Verksamhetschef Björn Sundberg, bjorn.sundberg@pedagogpoolen.se. Vi ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt dock senast den 14 november. Vi rekryterar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Lärarjouren och Qvalitetspoolen är dotterbolag till Pedagogpoolen. Samtliga bolag är auktoriserade bemanningsföretag med affärsidén att hyra ut väl förberedda och engagerade lärarvikarier till förskola, skola och gymnasium samt att rekrytera kompetenta lärare och skolledare. Drygt femton års erfarenhet har gjort att vi idag är en av de största och ledande aktörerna i Sverige inom bemanning och rekrytering till skola. Huvudkontoret finns i Stockholm, vid Odenplan.